Felix Magathot menesztette a Fulham

2014. September 20. Saturday in Angol Championship, Hírek

Felix Magath
A Fulham februárban nagy reményekkel nevezte ki a csapat élére a világszerte jó nevű Felix Magathot, de a kiesést követőe új idényben mindössze hét tétmeccsig tartott a közös munka a német szakemberrel.

 

Felix Magath nagy örömmel vállalta el a Fulham irányítását, mint mondta, régi vágya volt, hogy a németországi sikerek után kipróbálja magát Angliában is. A londoniak egyértelmű céllal igazolták le a Bundesligában már bizonyított szakembert: ha a kiesést nem is sikerül megakadályoznia, az élvonalból való búcsú után azonnal juttassa vissza a gárdát Premiershipbe.

Magath lelkesen vágott bele a munkába, de a várt erdemények elmaradtak, olyannyira, hogy a kiesés után, hét fordulót követően a csapat az utolsó, 24. helyen áll a Championshipben, mérlege egy döntetlen és hat vereség. Szerdán a Nottingham Forest 5-3-ra győzte le a Fulhamet, ez pedig már sok volt a vezetőségnek, csütörtökön bejelentette Magath leváltását.

A német nem számított a menesztésre, és nem rejtette véka alá csalódottságát. Elmondta, hogy meglepte a hír, ami főleg azért érintette érzékenyen, mert biztos volt benne, hogy hamarosan fordult volna a kocka, és a Fulham megindult volna felfelé a tabellán.

A játékosok nem fogadták el a vezetőedzőt, a módszereit az angol labdarúgástól teljesen idegennek találták, és úgy vélték, hogy érkezése csak tovább rontott a dolgokon. Magathot azért is sokan támadták, mert nyáron elengedte a csapat ászait, Steve Sidwellt és Damien Duffot, és nevetségesen drágán, 11 millió fontért szerezte meg Ross McCormackot a Leedstől.

A következő bajnokin Kit Symons, az U21-es csapat edzője irányítja az együttest. A Fulham szombaton a 13. helyen álló Blackburnt fogadja, győzelmére 2.62 az odds, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply