Csúcsformában a Tottenham

2015. January 5. Monday in Egyéb, Hírek

Nabil Bentaleb
Bombaformában várhatja az FA-kupa hétfői mérkőzését a Tottenham labdarúgócsapata, amely az élvonal utolsó előtti, 19. helyén álló Burnley otthonában lép pályára.

 

A vendégek a legutóbbi hat tétmérkőzésen nem kaptak ki, ötször nyertek – ebből egyszer a éppen a Burnley ellen 2-1-re, de a legbüszkébbek a csütörtöki, Chelsea elleni 5-3-as sikerre lehetnek – a hatodik meccsen pedig a Manchester United ellen játszottak gól nélküli döntetlent.

“Mindannyian élveztük Chelsea elleni győzelmet, de remélem, sikerült a földön maradnunk” – nyilatkozta a bajnokságban már hét gólnál járó Harry Kane. “Minden sorozatban szeretnénk jól szerepelni, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Burnley ellen. Már a bajnokságban is megszenvedtünk vele a White Hart Lane-en, azóta döntetlent játszott a Manchester City és a Newcastle otthonában is. Kétségtelenül nehéz mérkőzés lesz.”

A hazaiak esti győzelmére 4.50 az odds, a döntetlenre 3.80, míg a Tottenham idegenbeli sikerére 1.85 szorzóval lehet fogadni.

A Burnley skót szélsője, George Boyd szerint egy Premier League-ellenféllel szembeni jó kupaeredmény nagy lökést adhatna a csapatnak a bajnokságban is.

“Az utóbbi hetek sorsolásából sem sok jót várhattak tőlünk, de mi megmutattuk, hogy karakteres csapat vagyunk. A legutóbbi két idegenbeli döntetlennel a hátunk mögött magabiztosabban léphetünk pályára, és most mögöttünk áll majd a saját közönségünk is. Az FA-kupának egyébként is megvan a maga varázsa” – nyilatkozta a skót játékos, aki tavaly, még a Hull City tagjaként döntőt vívhatott a Wembleyben.

A hazaiaknál a csapatkapitány Jason Shackell és a helyére beállt Kevin Long is megsérült a csütörtöki, Newcastle elleni 3-3-as döntetlennel véget ért bajnokin, így egyikük sem játszhat. A vendégeknél Nabil Bentaleb az Afrika-kupa miatt marad távol, a tavaly honosított és a brazíliai világbajnokságon is szerepelt középpályás Algériát erősíti a kontinensviadalon. Egy másik középpályás, Ryan Mason húzódás miatt nem játszhat, de kérdéses a szereplése az argentin csatár Erik Lamelának is, ő a vádliját fájlalja.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply