Valenciában ért véget a Real Madrid sorozata

2015. January 5. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
A Real Madrid ugyan vezetést szerzett a Valencia otthonában, de végül 22 győztes tétmérkőzés után vereséget szenvedett az év első bajnokiján.

 

A királyiak győzelmi sorozata szeptember közepén a Basel elleni Bajnokok Ligája-meccsen kezdődött, Carlo Ancelotti csapata zsinórban 22 alkalommal hagyta el győztesként a pályát, legutóbb 2014 utolsó tétmérkőzésén, a klubvilágbajnoki döntőben diadalmaskodott.

Azóta azonban a madridi alakulat előbb kikapott a Milan elleni felkészülési meccsen, majd alulmaradt a spanyol pontvadászat első idei körében a Valencia otthonában. A Real ugyan vezetést szerzett Cristiano Ronaldo tizenegyesével, de a hazaiak a második félidőben fordítani tudtak. Az 52. percben Barragán egyenlített, majd a 65. percben Nicolas Otamendi már vezetést szerzett a Valenciának. Ugyan a madridiaknak volt lehetőségük egyenlíteni, ám ez nem jött össze, így a bajnokságban a harmadik vereségüket voltak kénytelenek elkönyvelni.

“Jó meccset játszottunk, és nem érdemeltünk vereséget, de a fociban bármi megtörténhet. Ez a vereség elkerülhetetlen volt, de nem szabad megfeledkezni arról, amit már elértünk. Sok helyzetünk volt, de a Valencia remekül küzdött, gratulálok!” – mondta Ancelotti a vereség után.

A madridiaknak nincs idejük keseregni, szerdán ugyanis újabb komoly mérkőzés vár rájuk, a kupában az Atletico Madrid otthonába látogatnak. Ancelotti csapata három bajnoki vereségéből egyet éppen a városi rivális ellen szenvedett el a szezon elején, ráadásul a Bernabeuban.

Az Atletico szerdai sikerének az oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a Real győzelmére 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply