Bemutatkozik a Loki az új stadionban

2014. May 10. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér

A legutóbbi két meccsén öt-öt gólt szerző listavezető Debrecen az első bajnoki mérkőzését játssza szombaton este az új Nagyerdei Stadionban, ahol a rossz formában lévő Újpestet fogadja.

 

Sok szempontból fontos mérkőzés vár a Debrecenre szombaton este, hiszen első alkalommal játszik a csapat az újonnan elkészült Nagyerdei Stadionban, az ellenfél pedig az Újpest lesz. A listavezető Loki három fordulóval a vége előtt három pont előnnyel vezet a Győri ETO előtt, így mindenképp nyernie kell, ha szeretne még egy lépéssel közelebb kerülni a bajnoki címhez. A Debrecen honlapjának beszámolója szerint a hazaiaknál a kapuban ismét Novakovics állhat, a védelemben a Mészáros-Máté-Brkovics-Korhut négyes, a középpályán a Mihelic-Zsidai-Szakály-Bódi sor, míg elöl Kulcsár Tamás és az előző két bajnokin összesen négy gólt szerző Ibrahima Sidibe vár bevetésre.

A Lokinál ugyan továbbra sem játszhat a sérült Nagy Zoltán és Igor Morozov, felépült viszont Selim Bouadla, így bővültek Kondás Elemér vezetőedző variációs lehetőségei. “Az Újpest is ugyanúgy veszélyes ellenfélnek számít, mint a többi. Vannak kiváló labdarúgóik, vagyis figyelni kell rájuk.

Nagyon jó hangulatú találkozó vár ránk, ahol mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot.” – fogalmazott Kondás, majd hozzátette, hogy arra kell törekedniük az első perctől kezdve, hogy az ő akaratuk érvényesüljön, és akkor nem lehet gond.

A Debrecen a legutóbbi két meccsén öt-öt gólt lőtt, az Újpest ellenben nagyon rossz szériában van a bajnokságban, elmúlt hat bajnokiján mindössze egy pontot szerzett, és ötször kikapott. Egy hiányzójuk biztosan lesz a lila-fehéreknek, az MTK ellen kiállított Jonathan Herist a védelemben Litauszki Róbert pótolhatja.

A szombat esti bajnokin a Debrecen győzelmére 1.33, a döntetlenre 5.50, az Újpest sikerére pedig 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply