Előnyt kovácsolhat a Pécs a Mezőkövesd helyzetéből

2014. May 10. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Lőrincz Emil

Lőrincz Emil, a Pécs labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az ő malmukra hajthatja a vizet az, hogy a tabella utolsó előtti, kieső helyén álló Mezőkövesd-Zsórynak mindenképp nyerniük kell ellenük a szombat délután bajnokin.

 

A Mezőkövesd számára lesz nagyobb tétje a Pécs elleni meccsnek szombaton délután a bajnokságban, hiszen ha az edzőváltáson átesett újonc vendégek nem nyernek, akkor biztosan kiesnek az NB I-ből. A menesztett vezetőedző, Véber György helyett az ideiglenes tréner, Tóth László irányítja majd a mezőkövesdi csapatot a pécsiek ellen, akik a legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, így jó passzban vannak.

A hazaiak vezetőedzője, Lőrincz Emil úgy gondolja, hogy mivel a Mezőkövesd az utolsó három fordulóban a Videotonnal, a Győrrel és a Péccsel játszik, így a bennmaradásért vívott harcban most van az utolsó esélyük nyerni, ez pedig akár a pécsiek malmára is hajthatja a vizet.

“Ez jó nekünk, mert az ellenfélnek próbálkoznia kell. Mi pedig türelmesen játszhatjuk a saját futballunkat. Mint minden mérkőzést, úgy ezt a meccset is meg akarjuk nyerni. Biztos vagyok benne, hogy a csapat most sem fogja félvállról venni a Mezőkövesd elleni találkozót. A játékosok az elmúlt fordulókban jó hozzáállást tanúsítottak, így ideális helyzetből várhatjuk az összecsapást” – nyilatkozta Lőrincz Emil.

A pécsi vezetőedző beszélt a kövesdiek új edzőjéről, Tóth Lászlóról is, akit elmondása szerint szakmailag kevésbé ismer, de mivel korábban dolgozott a szombathelyi Illés Akadémián, ezért úgy gondolja, hogy nem bunkerfocit fognak bemutatni, hanem játszani fogják a futballt.
Az ellenfél játékosairól Lőrincz így nyilatkozott: “A középpályájukról Bognárt emelném ki, elöl viszont nem tudom kit fog játszatni. George ugyanis eltiltását tölti, Harsányira és Balajtira pedig más-más módon kell készülni.”

A hazai pályán játszó Pécs győzelmére 2.10, a döntetlenre 3.20, a Mezőkövesd sikerére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply