Meglepetések a mexikói keretben

2014. May 10. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Javier Hernandez

Több meglepetéssel is szolgált, a legnagyobb sztárokat azonban nem hagyta ki a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Miguel Herrera, amikor meg kellett neveznie a világbajnokságra utazó keretet.

 

A mexikói válogatott is beállt abba a sorba, amely megnevezte a 23 fős, világbajnokra utazó keretet. Miguel Herrera kisebb meglepetésre kihagyta az América rutinos, 34 éves kapusát, Moises Munozt, aki 2004 óta szerepel a válogatottban, de a Villarreal középpályására, Javier Aquinóra sem számít a június 12-én kezdődő vébén.

Miguel Herrera meghívta ugyanakkor a hátvéd Carlos Salcidót, aki korábban 2006-ban és 2010-ben is vb-szereplő volt, de már 34 esztendős. Természetesen a nagyobb nevek közül ott van a Manchester United klasszisa, Javier „Chicharito” Hernández és a korábbi barcelonai sztár, Giovani dos Santos is.

A mexikói keret:

Jesús Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca), Guillermo Ochoa (Ajaccio) – kapusok.

Andrés Guardado (Bayer Leverkusen), Paul Aguilar (América), Francisco Rodríguez (América), Miguel Layún (América), Héctor Moreno (Espanyol), Rafael Márquez (León), Diego Reyes (Porto), Carlos Salcido (UANL Tigres) – védők.

Héctor Herrera (Porto), Juan José Vázquez (León), Carlos Pena (León), Luis Montes (León), Juan Carlos Medina (América), Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabián de la Mora (Cruz Azul) – középpályások.

Oribe Peralta (Santos Laguna), Javier Hernández (Manchester United), Raúl Jiménez (América), Giovani Dos Santos (Villarreal), Alan Pulido (UANL Tigres) – csatárok.

A mexikóiak a házigazda brazilokkal, valamint a horvátokkal és a kameruniakkal szerepelnek egy csoportban a tornán, az első meccsen június 13-án a mexikói csapat Kamerunnal fog játszani, a dél-amerikai együttes sikerére 2.15, a döntetlenre 3.10, az afrikai gárda győzelmére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply