Belgium tartalékosan is nagy falat lehet Koreának

2014. June 25. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Hong Myung Bo
A belgák utolsó ellenfele Dél-Korea lesz a csoportkörben. Az ázsiaiak egyetlen pontot szereztek az első két körben, de még van esélyük a továbbjutásra.

 

Az ázsiai országban érthetően elégedetlenek válogatottjuk legutóbbi mérkőzésével, hiszen a koreaiak nem elég, hogy kétgólos vereséget szenvedtek, a mutatott játék is bőven hagyott kívánni valót maga után. Lövés nagyon kevés érkezett az algériai kapura, a legtöbb veszélyt felívelésekből alakították ki.

Belgium ellen a dolgukat alaposan megkönnyítheti, hogy a már biztosan továbbjutó európai csapat akár gyengébb összeállításban is felállhat utolsó meccsén. Szövetségi kapitányuk, Hong Myung Bo nem árult el sokat a terveiről, még nem tudja, kikkel megy az utolsó csatába, vagy csak nem játssza ki idő előtt a kártyáit:

“Még nem tudom, hogy fogom megközelíteni a harmadik összecsapást. A meccs előtt beszélek a játékosokkal, és az ő meglátásait is figyelembe veszem a döntésnél. Mindenki egy irányba húz, és továbbra is hatalmasak az ambícióink” – fogalmazott a szakember.

Belgium a hajrában szerzett góllal verte Oroszországot, aminek köszönhetően biztosan ott lesz a legjobb tizenhat között a brazíliai világbajnokságon. mérkőzéssel foglalkozik:

“Jól felkészült orosz válogatott ellen, kemény meccsen sikerült megszerezni a győzelmet. A végén a cserékkel kockáztattam, mert mindenképpen nyerni szerettem volna, ami sikerült is. Két találkozón hat pontot gyűjtöttünk, így a kezdeti célokat sikerült megvalósítani” – fogalmazott Marc Wilmots szövetségi kapitány.

Dél-Korea diadalára 5.00 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a belga győzelemre 1.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply