Belgium a hibátlan mérlegre hajt

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Eden Hazard
A belga válogatott két nehéz és szoros meccsen van túl a világbajnokságon, de mindkettőből jól jött ki, így már biztos a továbbjutása.

 

A belgák dolgát az első körben Algéria nehezítette meg, az afrikaiak vezettek is esélyesebb riválisuk ellen, de Belgium a második félidőben fordított és begyűjtötte a három pontot. Az oroszok ellen is izgulniuk kellett az európai válogatott szurkolóinak, itt az utolsó pillanatokban lőtt góllal sikerült nyernie Marc Wilmots csapatának.

A továbbjutás ellenére a belgák nem tervezik, hogy lazábbra veszik a figurát Dél-Korea ellen, Eden Hazard szerint a cél a hibátlan csoportbeli szereplés, ehhez pedig az eddigiekhez hasonló szintet, vagy még annál is jobb teljesítményt kell nyújtani.

“Örülünk a továbbjutásnak, de a célunk a hibátlan teljesítmény elérése a csoportban. Az oroszok ellen nem játszottunk igazán jól, de a hajrára feljavultunk, talán az ellenfél védői elfáradtak a végére, és a csereként beállt friss embereinkkel ezt ki tudtuk használni” – jelentette ki a Chelsea szélsője, aki két meccsen két gólpasszal segítette együttesét.

Hazard azt is elmondta, hogy jó formában van, és nem érez fáradtságot az első körök után, ezt mutatja, hogy az oroszok ellen a meccs utolsó pillanataiban tudott gólpasszt adni.

A dél-koreaiak számára is van még tétje a meccsnek, ha legyőzik Belgiumot, akkor az orosz-algériai találkozó eredményétől függően lehet esélyük a második hely megszerzésére.

A belga győzelemre 1.80 az odds, a döntetlenre 3.60, a dél-koreai sikerre 5.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply