Az argentinok nem foglalkoznak a kritikákkal

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Fernando Gago
Az argentinok eddigi világbajnoki teljesítménye sokak számára csalódás, még ha a dél-amerikaiak meg is nyerték mindkét találkozójukat.

 

A bosnyákok elleni összecsapáson és az Irán elleni találkozón is akadozott az argentin gépezet, mindkét esetben egy-egy Messi-villanás döntött a dél-amerikaiak javára. A kritikusok szerint csapatjátékban messze alulmúlja a várakozásokat Alejandro Sabella csapata, ráadásul nem mutat igazán jó formát egyik játékos sem, Messitől is csak két villanást lehetett látni, igaz, mindkettő három pontot ért.

Az argentin játékosokat ugyanakkor nem érdeklik az ilyesfajta kritikák, sokkal fontosabbnak tartják, hogy két győzelemmel már biztosították a helyüket a nyolcaddöntőben.

“Lehet, hogy csúnya volt a játékunk, de a lényeg a győtelem. A célunk az volt, hogy nyerjünk és továbbjussunk a csoportból, ezt teljesítettük. Az igazság az, hogy mindkét ellenfelünk beállt védekezni, és a pálya talaja sem tette lehetővé az igazán szép játékot. Az ilyen riválisok ellen nem könnyű játszani” – jelentette ki Fernando Gago, az argentinok középpályása.

Gago azt elismerte, hogy javulnia kell együttesének a folytatásra, de úgy érzi, hogy az egyenes kieséses szakaszra csúcsformába kerülhet Argentína.

Az utolsó csoportmérkőzésen Nigéria lesz az ellenfél. Az afrikaiak négy ponttal a másodikok a kvartettben, egy döntetlennel biztosan csoportmásodikok, de akár még egy vereséggel is továbbmehetnek a nyolcaddöntőbe.

Argentína győzelmére 1.53 az odds, a döntetlenre 3.90, a nigériaiak sikerére 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply