Még többre vágyik a Costa Rica-i kapitány

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Jorge Luis Pinto
Jorge Luis Pinto szerint kemény meccs vár csapatára Anglia ellen, a közép-amerikaiak szövetségi kapitánya úgy véli, hogy most már jobban odafigyelnek majd rájuk az ellenfelek.

 

Costa Rica eddig egyértelműen a labdarúgó-világbajnokság legnagyobb meglepetését okozta, a legnehezebbnek ítélt négyesben eddig százszázalékos. Pinto együttese azok után, hogy nagy meglepetésre legyőzte Uruguayt, két vállra fektette Olaszországot is, ezzel pedig ki is vívta részvételét a legjobb 16 között. Ha utolsó meccsén, Anglia ellen Costa Rica nem kap ki, akkor a csoport élén végezve léphet a nyolcaddöntőbe.

Azonban a közép-amerikai válogatott szövetségi kapitánya szerint ismét nagyon nehéz feladat előtt áll csapata, amely már nem számíthat az ismeretlenség által nyújtott előnyökre sem.

“Már ismernek minket. Mindenki látta a meccseket, és a jövőben már figyelmesebbek lesznek. Ez nagyon megnehezíti a dolgunkat, de most már meg akarjuk nyerni a csoportunkat” – mondta bizakodva Pinto.

A szakember szerint Angliának nagyon jó és fiatal csapata van, amely a következő világversenyeken bármelyik válogatott dolgát megnehezítheti majd.

“Kemény meccs lesz, nagyon kemény. Övék a jövő, láttam, hogy játszanak, és a kiesés ellenére egyáltalán nincs szégyellnivalójuk. Agresszívnek kell lennünk, mert nekik már nincs vesztenivalójuk” – jelentette ki a csapatára váró meccs kapcsán a Costa Rica-i kapitány.

A keddi mérkőzés kapcsán az angolok sikerének az oddsa 1.85, a döntetlenre 4.00, a Costa Rica-iak győzelmére 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply