Prandellinek nem elég a döntetlen

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Cesare Prandelli
Olaszország számára már egy döntetlen is elég Uruguay ellen a labdarúgó-világbajnokság utolsó csoportkörében a továbbjutáshoz, Cesare Prandelli azonban nem elégszik meg egy ponttal.

 

Az olasz válogatott jól kezdett a világbajnokság halálcsoportjának kikiáltott kvartettben, az Anglia elleni győzelemmel lépéselőnybe került Prandelli alakulata. Azonban a második mérkőzésen Costa Rica az olasz válogatottat is meglepte, így két mérkőzés után három ponttal második a tabellán.

Utolsó mérkőzését a szintén hárompontos Uruguay ellen vívja a squadra azzurra, jobb gólkülönbségének köszönhetően a ki-ki meccsen már egy döntetlen is elég lehet a továbbjutáshoz. Azonban az olaszok szövetségi kapitánya mindenképpen győzelemre számít.

“Azt mondtam a fiúknak, hogy higgyenek magukban, és akkor kivívjuk a továbbjutást. Elhivatottak vagyunk, csak a győzelemre koncentrálunk. Ahhoz, hogy megfelelő eredményt érjünk, el megfelelő hozzáállásra van szükség” – jelentette ki Prandelli.

“Nem az a fajta csapat vagyunk, amely egy döntetlenért lép pályára. Nem akarom szenvedni látni a csapatot, bátornak kell lennünk, hogy elérjük a célunkat” – tette hozzá az olasz szakember.

Prandelli azt is hozzátette, hogy elégedett eddig a csapatával, és már a csoportsorsoláskor biztosra vette, hogy az utolsó csoportmeccs lesz a döntő. A szövetségi kapitány az Uruguay elleni meccset edzői pályafutása legfontosabb meccseként aposztrofálta.

Az uruguayi válogatott első meccsén kikapott Costa Ricától, majd hatalmas csatában legyőzte Angliát.

Az olaszok keddi győzelmének az oddsa 2.62, a döntetlenre 3.50, az uruguayiak győzelmére 2.80 a szorzó. Arra, hogy Olaszország továbbjut a csoportból, a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply