Klinsmann nem számít baráti meccsre

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Jurgen Klinsmann
Németország és az Egyesült Államok is viszonylag kényelmes helyzetben várja a G csoport utolsó fordulóját, egy-egy pont mindkettőjük számára továbbjutást érne.

 

A G csoport utolsó játéknapja előtt két csapat négy ponttal, két együttes pedig egy ponttal áll a tabellán. A csoportküzdelmeket egymás ellen záró németek és az amerikaiak tartoznak az előbbi csoportba, míg Ghána és Portugália a másikba.

Amennyiben az Egyesült Államok döntetlent játszik a németekkel, mindkét együttes továbbjut a csoportból, ha valamelyik gárda veszít, akkor a Ghána-Portugália csata győztese még megelőzheti.

Érdekesség, hogy az amerikaiak és a németek szakmai stábjának vezetői jó viszonyt ápolnak egymással, ugyanis Jürgen Klismann volt Joachim Löw elődje a szövetségi kapitány poszton, akkor ráadásul együtt dolgoztak a német válogatott sikeréért, Löw a pályaedzője volt Klinsmann-nak.

A jó viszony azonban nem jelenti azt, hogy egymás ellen a mindkét félnek jó “baráti” döntetlenre mennének rá a csapatok, az amerikai szakvezető legalábbis kizárta ezt a forgatókönyvet.

“Az amerikai válogatott minden meccsen tudása legjavát adja, erről mexikóiak tudnának mesélni, ha ugyanis nem így lenne, akkor most ők sem lennének itt a világbajnokságon” – jelentette ki Klinsmann, utalva a selejtezőkre, amikor csapata számára tét nélküli meccsen győzte le idegenben Panamát, a pótselejtezőt érő negyedik helyhez segítve Mexikót.

Az amerikai győzelemre 9.00 az odds, a döntetlenre 2.75, a németek diadalára 1.66 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply