Tisztességesen küzdenek a németek

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Mats Hummels
Németország és USA a csoportkör utolsó fordulójában méri össze erejét, és a döntetlennel mindketten továbbjutnának, de a németek nem ajándékoznának pontot a riválisnak.

 

A labdarúgó-világbajnokság G csoportjában az előzetes papírforma alaposan felborult, ugyanis előzetesen Németország mellett Portugália tűnt a legerősebbnek. Az Egyesült Államok azonban alaposan rácáfolt az előzetes erőlatolgatásokra, és két forduló után továbbjutásra áll a németek mellett.

A tengerentúliak első meccsükön Ghánát győzték le, majd hétfő hajnalban Portugália ellen léptek pályára, és nagy meglepetésre majdnem nyertek is az európai alakulat ellen. A németek eközben Portugália elleni sikerük után ikszeltek Ghánával, így az USA-nak és Németországnak 4-4 pontja van, míg Ghána és Portugália egy-egy egységgel várja a záró csoportkört.

A német-amerikai ütközet kapcsán egy döntetlen mindkét csapat továbbjutását jelentené, ám a németek védője, Mats Hummels szerint válogatottja nem számolgatni, hanem győzni akar. A hátvéd szerint az sem befolyásolja a németek hozzáállását, hogy az amerikia kispadon Jürgen Klinsmann ül, aki nem is olyan rég még a Nationalelf szakmai munkáját irányította.

“Nem vagyunk az a csapat, amely ikszre játszik. Mindenképpen győzni akarunk, mert szeretnénk tisztességesen eljárni a többiekkel szemben” – jelentette ki Hummels. “Persze ha 1-1 lesz a meccs állása a 91. percben, akkor nem fogunk feleslegesen kockáztatni a győzelemért”.

Arra, hogy Németország továbbjut a csoportból 1.02 az odds, míg az amerikaiak nyolcaddöntős szereplésére 1.22 a szorzó. Ghána továbbjutására 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply