Az Újpest visszavágna a Kecskemétnek

2015. May 29. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szombaton kora délután Újpesten két, teljesen ellentétes formában lévő csapat játszik egymással, a labdarúgó NB I zárófordulójában, amikor a budapesti lilák a Kecskemétet fogadják.

Nebojsa Vignjevic

Az Újpest legutóbb egy gólgazdag meccsen 5-4-re megverte idegenben a Puskás Akadémiát, így már zsinórban hat megnyert bajnokinál jár Nebojsa Vignjevics együttese, ezzel feljött a hatodik helyre, de akár fentebb is léphet, hiszen az ötödik Paks is ugyanígy 48 pontos.

A Kecskemét ezzel szemben 1-0-ra kikapott a bajnok Videotontól, a legutóbbi öt bajnokijából egyet sem nyert meg, és zsinórban három vereséget szenvedett el Bekő Balázs csapata. A kilencedik helyre visszacsúszó KTE vezetőedzője a klub honlapján elmondta, hogy ugyanazt a játékot szeretné látni együttesétől, amelyet a Videoton ellen bemutatott.

“Persze a bajnok ellen kikaptunk 1–0-ra, vagyis az eredményt nem akarjuk megismételni, de megteszünk mindent azért, hogy jól teljesítsünk és eredményesek legyünk. Amikor a játékosok a pályán voltak az utóbbi hetekben, edzettek, vagy játszottak, akkor nem foglalkoztak a külső körülményekkel” – utalt Bekő arra, hogy a klub nem kapott indulási licencet a következő szezonra.

Bekő szerint Újpesten nem rohanhatnak előre, nem mehetnek bele egy adok-kapok mérkőzésbe, de ez nem is jellemző rájuk. “Ha ez történne, akkor bajban lennénk, mert ebben jobb az Újpest nálunk. Fegyelmezetten kell futballoznunk. Ellenfelünk önbizalommal telve játszik majd, mi pedig abban bízunk, hogy azért kontrából lesz lehetőségünk, amit ki tudunk használni” – árulta el a siker titkát Bekő Balázs.

A két csapat őszi meccsén a KTE hazai pályán 2-0-ra győzött, a kecskemétiek mostani sikerére 8/1, a döntetlenre 15/4, az Újpest győzelmére pedig 15/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply