Győr a fiatalokkal búcsúzik

2015. May 29. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Vasile Miriuta
A Debrecen elleni utolsó NB I-es bajnokira a Győri ETO akadémistákkal és az NB III-as csapattal áll ki. A zöld-fehérek edzője szerint itt a nagy lehetőség játékosainak, hogy megmutassák magukat.

Gyakorlatilag tét nélküli mérkőzésen fogadja a Debrecen a Győri ETO FC-t vasárnap a labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, hiszen a győriek az ismert gondok miatt biztosan az NB III-ban folytatják, a Loki pedig az utolsó kör eredményeitől függetlenül indulhat az Európa Ligában.

A Győr nem is az első csapatával áll ki, hanem az első kerethez tartozó akadémistákkal és a klub NB III-as csapatával látogat Debrecenbe.

“Erre készültek a játékosaink, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben – igaz nem ilyen körülmények között szerettük volna” – kezdte a klub honlapján Németh Zoltán, a harmadosztályú győri csapat vezetőedzője. A szakember szerint kaptak az élettől egy lehetőséget, amivel szeretnének is élni, noha tudják, hogy a Debrecen az esélyes, de szerinte semmi veszítenivalójuk nincs. “Egy harcos és bátor játékot várok a csapattól. Most egy óriási lépcsőt ugrik mindenki, néhányan már bemutatkoztak korábban az első osztályban, de többen először lépnek pályára. Csak erre a meccsre összpontosítunk.”

Miriuta László, az NB I-es Győr trénere megköszönte mindenkinek az elmúlt időszakot, aki segített neki a munkában. A szakember ezzel a gesztussal szeretné megköszönni a fiataloknak is, hogy segítették az NB I-es csapat felkészülését. “Örülök, hogy lehetőséget kapnak, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben, és kívánom, azok, akik jövőre is az ETO-t szolgálják, eredményesek legyenek és megnyerjék a harmadosztályt” – fogalmazott Miriuta.

A vasárnapi bajnokin a hazai pályán játszó Debrecen győzelmére 1/5, a döntetlenre 11/2, a Győr sikerére pedig 11/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply