Az Újpest a Diósgyőr fáradtságában bízik

2014. August 3. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Balajcza Szabolcs
Nebojsa Vignjevics, az Újpest FC vezetőedzője bízik abban, hogy a Diósgyőr játékosai a csütörtöki Európa-liga-meccs miatt fáradtabban mozognak majd az egymás elleni vasárnapi bajnokin.

 

Az Újpest győzelemmel kezdte a bajnokságot, 1-0-ra tudott nyerni a Haladás ellen Szombathelyen, a lila-fehérek következő ellenfele vasárnap a Diósgyőr lesz, amely a hétközi Európa-liga-meccsen súlyos, 5-1-es vereséget szenvedett Debrecenben az orosz Krasznodartól. Nebojsa Vignjevics, az Újpest FC vezetőedzője ennek ellenére úgy véli, hogy egy rendkívül erős csapatot látnak vendégül vasárnap este.

“Az biztos, hogy végig fegyelmezetten és nagy koncentrációval kell játszanunk, hiszen a DVTK kihasználja a hibáinkat. A támadósorukban rendkívül gyors játékosok szerepelnek, ám bízom benne, hogy a csütörtöki meccs miatt fáradtabban mozognak majd. Biztosan meglesznek a helyzeteink, kulcsfontosságú, hogy kihasználjuk őket” – fogalmazott a szerb tréner.

Az előző szezonban az Újpest hazai pályán két góllal legyőzte a Diósgyőrt úgy, hogy akkoriban a kizárás veszélye is fenyegette a lilákat. Vignjevics szerint az egy nagyon szép emlék, s úgy gondolja, hogy játékosai akkor megmutatták, milyen emberek valójában. A mostani sikeresebb szezonkezdet után a szakember szerint a hangulat jobb az edzéseken, mint tavaly volt, de – ahogy ő fogalmazott – ez nem mehet a munka rovására.

“Nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg Szombathelyen, ám a labdarúgókat a földön kell tartani. Ha nem tudjuk hasonló felfogásban folytatni a szezont, semmit sem ér majd a Szuperkupa elhódítása és a Haladás elleni siker” – fogalmazott Vignjevics.

Arra, hogy a vasárnapi meccsen az Újpest nyer, 2.25 a szorzó, a döntetlenre 3.30, a vendég Diósgyőr sikerére pedig 3.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply