Artner a hiányzók miatt aggódik

2014. September 28. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Artner Tamás
Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője szerint a sérült Radó Andrást és az eltiltott Halmosi Pétert nem lehet pótolni, Thomas Doll pedig fejlődést vár a Ferencvárostól a következő bajnokin.

 

Vasárnap az NB I kilencedik fordulójában a Ferencváros a Haladást fogadja, Thomas Doll, a hazaiak német vezetőedzője elmondta, hogy fejlődést vár a csapatától, mert a szombathelyiek ellen több kell, mint amit például az Újpest ellen mutatott az együttes.

“A játékunknak, és a mentalitásunknak is jelentősen fel kell javulnia, ha meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Ha ebben a két tényezőben maximálisan teljesítünk, akkor nem lehet gond. Szeretnénk három ponttal gazdagodni a Haladás elleni bajnokin, ezért mindent ki kell adnunk magunkból” – fogalmazott Thomas Doll.

Kollégája, Artner Tamás komoly problémákkal küzd, ugyanis sérülés miatt nem számíthat egyik legjobbjára, Radó Andrásra, míg másik két kulcsjátékosa, Halmosi Péter és Kamil Kopúnek az eltiltását tölti.

A szombathelyiek vezetőedzője elmondta, hogy éppen ezért nagyon nehéz meccsre számít, plusz szerinte egy nagyon jó csapat ellen lépnek pályára, egy olyan együttes ellen, amely nagyon együtt van és fizikálisan is erős.

“A múlt héten elvesztették az Újpest elleni rangadót, ami fájó vereség lehetett nekik, de éppen ezért kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy javítani tudjanak. Sajnos több kulcsemberrel sem tudok számolni vasárnap. Úgy gondolom, hogy jelenleg egy Radó Andrást és egy Halmosi Pétert nem tud pótolni a csapat, de azoknak, akik majd a helyükön szerepelnek, a tudásuk legjavát kell nyújtaniuk. Lehet látni, hogy az Andris kiesésével gólképtelenek lettünk és Halmosi Péter is vezéregyénisége a Haladásnak” – fogalmazott Artner Tamás.

A hazai pályán játszó Fradi győzelmére 1.22 az odds, a döntetlenre 5.75, a Haladás sikerére pedig 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply