Győzni megy a Diósgyőr a Videotonhoz

2014. September 28. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
A Diósgyőr vezetőedzője, Tomiszlav Szivics szerint a vasárnapi, Videoton elleni rangadó is csak egy a sok közül a bajnokságban, így – a többi találkozóhoz hasonlóan – a DVTK ezt is szeretné megnyerni.

 

A Videotonra talán az idei legnehezebb mérkőzése vár a bajnokságban vasárnap délután, amikor a forduló előtt a tabella harmadik helyén álló, ugyancsak veretlen Diósgyőr látogat Székesfehérvárra. A hibátlan teljesítménnyel listavezető Videoton védője, Paulo Vinícius is így véli, szerinte az eddigi meccseik is fontosak voltak, de a DVTK elleni kimondottan az lesz, már ha el akarják érni a céljaikat.

“Felkészültek vagyunk, de a Diósgyőr egy nagyon jó csapat, ezt már számtalanszor bizonyította, éppen ezért nagyon koncentráltnak kell lennünk, és ugyanazzal az elszántsággal kell pályára lépnünk, amivel az idei meccseink mindegyikén tettük. Ha ez sikerül, akkor minden bizonnyal úgy alakul majd a meccs, ahogy azt mi és szurkolóink szeretnénk” – nyilatkozta Paulo Vinícius.

Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr vezetőedzője azonban azt mondta, hogy ugyanúgy készült a csapat a vasárnapi rangadóra, mint korábban bármelyik ellenfél ellen.

“A Videotonról nem kell mondani semmit, az eredmény magáért beszél, nyolc meccs, nyolc győzelem. Egy jó csapat, sőt a legjobb csapat ellen játszani mindig öröm, jó meccset fogunk játszani, ez biztos, és győzni megyünk Székesfehérvárra” – fogalmazott Szivics, akinek minden oka meg is van arra, hogy ilyen optimista legyen, ugyanis a két gárda a tavalyi szezonban minden sorozatot beleszámítva öt alkalommal játszott egymással, és egyszer sem tudott nyerni a Videoton.

A mostani találkozón a székesfehérváriak győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 3.80, a Diósgyőr sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply