Gólra vágyik a Hamburg

2014. September 28. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Rene Adler
Öt forduló alatt még gólt sem szerzett a Hamburg labdarúgócsapata, amely a Köln és a Bayern München elleni 0-0-s döntetleneknek köszönhetően két ponttal a Bundesliga utolsó helyén szerénykedik. Az együttes a másik három meccsén kikapott, a Mönchengladbach 1-0-ra, a Hannover 2-0-ra, míg a Paderborn 3-0-ra verte.

 

A csapat vasárnap délután az Eintracht Frankfurtot fogadja, és gólról, pontról, győzelemről álmodik, legalábbis Josef Zinnbauernek ez a vágya. A szakembert másfél hete nevezte ki a klub a menesztett Mirko Slomka helyére, de vele sem jött el eddig a várva várt áttörés.

“A játékosaimnak nem kell pszichológus ahhoz, hogy gólt szerezzenek. Csak jól kellene dönteni a végső helyzetben, hogy a labdát a kapu megfelelő sarkába juttassák. Azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön” – nyilatkozta.

A hazaiaknál a balbekk Marcell Jansen végre edzésbe állt, de még várhatóan csak a kispadra ülhet le, csakúgy, mint a Bayern Münchentől kölcsönkapott Julian Green. Rafael van der Vaart, Maximilian Beister, Slobodan Rajkovic és Ivo Ilicevic sérült, de Alexander Brunst és Philipp Müller sincs bevethető állapotban.

A vendégeknél az első számú kapus, Kevin Trapp még mindig sérült, bokasérülése lassan javul, így továbbra is Felix Wiedwald kezd, Nelson Valdez, Constant Djakpa, Johannes Flum, Sonny Kittel, Joel Gerezgiher, Jan Rosenthal és Gianluca Waldschmidt sérült, de kérdéses a védő Carlos Zambrano szereplése is.

Thomas Schaaf, a vendégek mestere úgy véli, nagyon kell összpontosítaniuk, hiszen a helyzetből adódóan egy éles és veszélyes ellenfél vár rájuk.

A hazaiak győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a vendég Frankfurt sikerére 3.20 szorzóval lehet fogadni. A Hamburg a legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésen nem tudott nyerni, utoljára 2011 januárjában sikerült begyűjtenie a három pontot egy hazai 1-0-s sikerrel.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply