Idegenben folytathatja sorozatát a Wolves

2014. September 28. Sunday in Angol Championship, Hírek

Kenny Jackett
Egyetlen mérkőzés marad vasárnapra az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 9. fordulójából, amelyen a Reading a harmadik helyezett Wolverhampton Wandererst látja vendégül.

 

A hazaiak négy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel, 13 ponttal a 11. helyen állnak, otthon eddig négyszer léptek pályára, az Ipswich Town (1-0), a Fulham (3-0) és a Millwall (3-2) ellen győztek, csak a Huddersfield Town távozott három ponttal a Madejski-stadionból.

A Wolverhampton öt győzelem és két döntetlen mellett mindössze egyszer kapott ki, igaz, az nagyon fájhatott, hiszen az alsóházhoz tartozó Rotherham United verte 1-0-ra hat hete. Ezt leszámítva idegenben sem lehet panasz az együttesre, a Fulhamet 1-0-ra legyőzte, a Blackpool, illetve a Charlton Athletic ellen pedig pontot szerzett (0-0, 1-1).

A Reading a hét közben is pályára lépett, de 2-0-ra kikapott a Derby Countytól, így elbúcsúzott a Ligakupától. Azon az összecsapáson nem játszhatott a középpályás Oliver Norwood és a csatár Glenn Murray, a bajnokin azonban mindketten kezdők lesznek. Kérdéses viszont a vádliját fájlaló kapus, Adam Federici és Danny Guthrie, valamint a térdsérüléssel bajlódó Hal Robson-Kanu játéka.

A vendégeknél a kétgólos Nouha Dicko szereplése kérdéses húzódás miatt, egyébként Kenny Jackett menedzsernek nincs oka változtatni az eddig bevált alapcsapaton.

A hazaiak győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a Wolves idegenbeli sikerére 2.55 szorzóval lehet fogadni.

A két csapat utoljára 2009 januárjában találkozott egymással, akkor a Reading hazai pályán Neill Collins második percben vétett öngóllal 1-0-ra győzött. A csapat egyébként is jó sorozatban van, a legutóbbi négy meccsükön veretlen maradt (háromszor nyert), utoljára 2005 áprilisában fordult elő, hogy a Wolves győzni tudott a Madejski-stadionban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply