A Napoli védője bizakodó

2014. September 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Christian Maggio
Christian Maggio szerint a Napoli a rossz kezdés után fel fog támadni, a védő a szerencsére fogja a gyengébb eredményeket.

 

A nápolyiak pocsékul rajtoltak idén, rögtön a szezon elején elbukták a Bajnokok Ligáját az Athletic Bilbao elleni selejtezőben, majd a bajnokságban is csalódást keltett a kezdés. Rafael Benítez együttese négy meccs után mindössze négy ponttal a 10. a tabellán, a hétközi fordulóban csak nagy nehezen jött össze a pontszerzés hazai pályán a Palermo ellen.

A szerdai meccset a cserepadról követő Maggio biztos benne, hogy csapata megtáltosodik, és idén is a bajnoki cím egyik várományosa lesz.

“A Napoli nemsoká összeszedi magát, és ismét remekelni fog. Benítez igazat mondott, amikor azt nyilatkozta, hogy rengeteget dolgozunk, és ennek meg lesz a gyümölcse. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, és biztosak vagyunk benne, hogy újra úgy fogunk játszani, mint néhány hónappal ezelőtt” – jelentette ki a védő.

Maggio elismeri, hogy a szurkolók joggal türelmetlenek, ugyanakkor szerinte megnyugtató, hogy a meccseket dominálják, csak egyelőre a helyzetkihasználással vannak gondjaik.

“A Chievo és az Udinese elleni vereségek alkalmával rengeteg helyzetünk volt, de nem akartak összejönni a dolgok. Biztosan nem marad így a helyzet, erősek vagyunk, és felülkerekedünk a gondokon” – tette hozzá a hátvéd.

A Napoli vasárnap a 18. Sassuolóhoz látogat: a hazai győzelem oddsa 4.33, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.80 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két csapat ikszelt Nápolyban, tavasszal Benítez csapata 2-0-ra nyert idegenben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply