Inzaghi nem keres bűnbakokat

2014. September 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi nem hibáztatja védőit az elmúlt meccseken mutatott gyenge teljesítményük után, a Milan edzője viszont nem tagadja, hogy a védelemben rendet kell tenni.

 

A Milan jól kezdett az olasz bajnokságban, de már az első két győztes meccsen is látszott, hogy a védelem nem áll a helyzet magaslatán. A Lazio ellen egy, a Parma ellen négy gólt kapó Milan a Juventustól már kikapott, és az Empoli ellen is csak egy pontot szerzett.

A hétközi bajnokin Inzaghi együttese gyorsan kétgólos hátrányba került, mindkét találatnál nagyot hibázott a védelem. A 2-2-re végződött összecsapás után elsősorban a Daniele Bonera, Mattia De Sciglio védőpárost hibáztatták, de a vezetőedző nem keres bűnbakokat.

“Felesleges minden alkalommal felelőst keresni, Bonera nyolc éve játszik itt, mindig keményen dolgozik és rendszeresen kezdő. De Sciglio szerintem jól teljesít, egy igazi profi, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. Hagyni kell neki egy kis időt” – mondta Inzaghi egy nappal a Cesena elleni bajnoki előtt.

A Milan mestere ugyanakkor nem tagadja, hogy sok mindent kell helyrerakni a védelemben, reméli, hogy egy lépést sikerül megtenni a vasárnapi bajnokin.

A 13. helyezett Cesena sikerének az oddsa 6.50, a döntetlenre 3.75, a 7. Milan győzelmére 1.55 a szorzó. Arra, hogy a Milan védelme kapott gól nélkül teljesíti a meccset, 2.00 az odds.

A Serie A 2011/2012-es szezonjában a Milan mindkét alkalommal legyőzte a Cesenát, amely legutóbb 2010-ben nyert a milánói piros-feketék ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply