A Vidi győztes meccsel búcsúzna szurkolóitól

2015. May 21. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nemanja Nikolics
A Fradi ellen elveszített kupadöntő ellenére sikeres volt az idény Nikolics Nemanja szerint. A Vidi a Kecskemét ellen búcsúzik a hazai közönségtől.

A Videoton FC négy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította elsőségét, de hiába készülhetett rá a kupadöntőre, a szerdai fináléban 4-0-ás vereséget szenvedett a bajnokságban második helyen álló Ferencvárostól.

A kiütéses vereség megviselte a játékosokat, de Nikolics Nemanja szerint az idényről így is szép emlékeket őriz majd meg.

“Ez egy ilyen meccs volt, de büszke vagyok a csapatra az egész éves teljesítményéért, hiszen simán megnyertük a bajnokságot és a kupában is a döntőig jutottunk. Mindent összevetve tehát nem panaszkodhatunk, főleg a tavalyi negyedik hely után. Muszáj lesz felpörögnünk az utolsó két meccsre, biztos vagyok benne, hogy azokon a találkozókon is győzelemre fogunk játszani, hiszen ennél a klubnál mindig ez az alapelvárás” – mondta Nikolics, aki már bejelentette: szeretné külföldön kipróbálni magát, ezért a szezon végén távozik Székesfehérvárról.

A Vidi utolsó idénybeli hazai meccsén a Kecskemétet fogadja. A nyolcadik helyen álló alföldiek jól kezdték a tavaszt, első öt idei bajnokijukból négyet megnyertek és egyet sem vesztettek el, ezt követően azonban megtört a lendület, és immár hét meccs óta nyeretlenek. A kecskemétiek morálját csökkentheti, hogy Bekő Balázs vezetőedző már bejelentette nyári távozását, ráadásul a csapat nem kapta meg az élvonalbeli szerepléshez szükséges klublicencet, így a jelenlegi állás szerint nem lesz tagja az NB I-nek az ősszel.

A Videoton győzelmére 3/10 az odds, a döntetlenre 4/1, a kecskeméti diadalra 9/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply