EL-indulással búcsúzna Klopp

2015. May 21. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Jurgen Klopp
Befejeződnek a hétvégén a Bundesliga küzdelmei. A Borussia Dortmund a Werder Brement fogadja, és győzelem esetén még esélye van a hatodik hely megszerzésére.

A Dortmund a tavasz elején még kieső helyen állt a bajnokságban, előfordult az is, hogy a tabella utolsó helyéig csúszott vissza, ezt követően azonban magára talált a csapat, és egészen a hetedik helyig jött fel a tabellán.

Közben Jürgen Klopp, az utóbbi évek sikerkovácsa bejelentette, hogy nem hosszabbít szerződést, és távozik a Borussiától, így szombaton utoljára ül a sárga-feketék kispadján. A szakember elmondta szeretné búcsúajándékként megnyerni a Werder elleni meccset, és Európa Liga-induláshoz segíteni a csapatot. Ehhez azonban a győzelem mellett arra is szüksége van, hogy a hatodik Augsburg ne szerezzen pontot a harmadik Mönchengladbach ellen.

“Nem áll meg a világ, ha végül nem sikerül kiharcolni az Európa Liga-indulást, de sokkal szebb lenne a búcsú, ha végül sikerülne” – jelentette ki Klopp, akinek jövőjéről egyelőre keveset tudni, az mindenesetre valószínű, hogy ősszel már egy külföldi bajnokságban edzősködik majd.

A Dortmund győzelmére 2/7 az odds, a döntetlenre 19/4, a vendégek diadalára 9/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply