A Milan csatárával menekül a Montpellier

2013. December 29. Sunday in Francia Ligue 1., Hírek

M’Baye Niang, a Milan támadója a szezon végéig kölcsönbe került a Montpellier csapatához, amely tavasszal a kiesés elkerüléséért küzd.

 

Generic

A francia gárda nagyon gyengén teljesített eddig ebben a szezonban, a 17. helyen tanyázó csapatot 19 forduló után csak három pont választja el a már kieső helyen álló Valenciennes-től. A Montpellier csak két meccsét tudta megnyerni ebben az idényben, utoljára október elején győzött a pontvadászatban, azóta tíz meccsen maradt nyeretlen.

A klub mindenképpen igyekszik még a télen megerősíteni Rolland Courbis keretét, ennek első lépéseként a csatársorba egy fiatal francia ígéret érkezik kölcsönbe. A Milanban kevés játéklehetőséghez jutó Niang fél évig szerepelhet a Montpellier-ben, a támadó reméli, hogy segíteni tud a kiesés ellen küzdő együttesnek.

“Azért jöttem ide, hogy minél több bizonyítási lehetőséghez jussak. Ennek a klubnak világos céljai vannak, meg kell állítani a negatív folyamatokat, együtt kell megharcolni minden pontért” – jelentette ki a Milan támadója, akinek döntésében nagy szerepet játszott a Montpellier edzőjével folytatott beszélgetések is.

“Elmondta, hogy mi az elvárás velem szemben, hogy mit kell hoznom a csapathoz. Összességében elmondható, hogy nagyon jól megértettük egymást, ezért is vagyok itt” – magyarázta döntését a labdarúgó.

A francia pontvadászat január 10-én a Montpellier-Monaco összecsapással folytatódik, a 20. forduló nyitómérkőzésén a hazai győzelem oddsa 4.33, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 1.85 a szorzó. A két csapat nyár végi összecsapását a Monaco 4-1-re nyerte, a Montpellier legutóbb 1994-ben győzte le leendő ellenfelét. A hercegség csapata jól szerepel a szezonban, jelenleg a második helyen áll, három ponttal lemaradva az éllovas PSG mögött. Legutóbbi bajnokiját ugyanakkor nagy meglepetésre elveszítette, méghozzá a kieső helyen álló Valenciennestől kapott ki hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply