Edzőt vált a Millwall

2013. December 29. Sunday in Angol Championship, Hírek

Steve Lomasszal szerződést bontott az angol másodosztályban szereplő klub. A szakember mindössze fél évig volt a Millwall menedzsere.

 

Nigel Pearson

A Leicester az első helyen várha a Millwall elleni újévi meccset.

A Millwall gyengén teljesített a szezon első felében, a bajnokság félidejében mindössze 23. helyen áll a Championship tabelláján. A klub vezetése az utóbbi időben már türelmetlenül figyelte a csapat vergődését, a gárda legutóbbi 14 bajnokijából hetet elvesztett, elmúlt négy meccsén pedig mindössze egy pontot szerzett.

A kieső zónától mindössze három pontnyira lévő Millwall elnöksége ezért a váltás mellett tette le a voksát, és a Watford elleni 4-0-s kudarc után menesztették Lomast. A menedzser a nyáron vette át a csapat irányítását, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A csapat vasárnap már ideiglenes edzőpárossal állt ki a Doncester Rovers elleni találkozóra, az év utolsó mérkőzésén a Neil Harris, Scott Fitzgerald kettős foglalt helyet a kispadon. A győzelem velük sem jött össze a gárdának, de legalább sikerült elkerülni a vereséget, 0-0-lal ért véget a találkozó.

A klub ügyvezetője szerint nem lehetett tovább várni a váltással:
“Az elnökség csak a legjobbat akarja a Millwallnak, és már dolgozunk azon, hogy mielőbb megtaláljuk Steve Lomas utódát” – jelentette ki Andy Ambler.
Lomasszal a Millwall 22 meccsen ötször győzött, hat döntetlent játszott és tizenegy alkalommal szenvedett vereséget.

A Millwall várhatóan még az ideiglenes edzőpárossal áll ki 2014 első bajnokiján a listavezető, vasárnap a Boltonnak öt gólt lövő Leicester City ellen: a Millwall győzelmének az oddsa 3.80, a döntetlenre 3.40, a Leicester sikerére 1.95 a szorzó.

A két csapat november végi ütközetét a Leicester hazai pályán 3-0-ra nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply