Messi már az Elche ellen visszatérhet

2013. December 29. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Barcelona labdarúgója optimistán várja az újévet, és reméli, hogy a vártnál hamarabb, már 2014 első mérkőzésén visszatérhet.

 

Lionel Messi

Messi egy hét múlva újra pályára léphet a Barca színeiben.

A Marca cikke szerint minden a legnagyobb rendben zajlik Lionel Messi rehabilitációjával. A Barcelona argentin sztárja még november 10-én szenvedett combizom-szakadást, az orvosok hat-nyolc hét pihenőt jósoltak neki.

A támadó ugyan mindent megtett, hogy mielőbb visszatérhessen, ám az orvosok óvatosságra intették, ezért Messi úgy döntött, hogy hazájában végzi el a rehabilitációt.

Az Argentínában tartózkodó Messi az előzetes tervek szerint január másodikán csatlakozik klubcsapatához, amely három nappal később lép pályára először 2014-ben. Korábban úgy tűnt, hogy az Elche elleni meccset még kihagyja a négyszeres aranylabdás játékos, és majd csak a Getafe elleni kupatalálkozón térhet majd vissza, azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Messi már az első találkozón csereként szeretne pályára lépni, így nagyobb az esélye annak, hogy kezdőként tudja vállalni a játékot január 11-én, az Atletico Madrid elleni bajnoki csúcsrangadón.

Tata Martino örömmel fogadta a hírt, a Barcelona vezetőedzője az Atletico ellen ugyanis kulcsszerepet szánna az argentinnak, és erre jóval nagyobb az esély, ha Messi előtte már két meccsen is vállalni tudja a játékot.

A listavezető Barcelona január 5-én látja vendégül a spanyol bajnokságban a 14. helyezett Elchét: a katalánok sikerének az oddsa 1.071, a döntetlenre 11.00, az elcheiek győzelmére 26.00 a szorzó.

A Barcelona elmúlt három bajnokijából kettőt megnyert, egyen viszont kikapott, az Elche három vereséggel a háta mögött várja a találkozót.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply