Wilcox lett a Scunthorpe menedszere

2013. December 24. Tuesday in Egyéb, Hírek

Generic

Az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő Scunthorpe United kedden hivatalosan is bejelentette, hogy a következő 12 hónapban Russ Wilcox lesz a csapat menedzsere.

 

Az 1964-es születésű Wilcox 1997 és 2003 között több mint 100 mérkőzést játszott az együttes színeiben. Az egykori védő pályafutását követően az edzői pályát választotta, állást kapott is a Scunthorpe-nál, de egészen 2013-ig kellett várnia arra, hogy mint menedzser ülhessen le a csapat kispadjára.

Brian Laws irányítása alatt nem igen ment az együttesnek, így egy év után az 52 éves angolnak távoznia kellett. Wilcox érkezése rengeteget lendített a gárdán, amely öt mérkőzéséből négyet is megnyert, egyszer pedig döntetlent játszott, így felkapaszkodott a tabella harmadik helyére, hátránya pedig csak két pont az éllovas Chesterfielddel szemben.

Peter Swann elnök elégedett azzal, hogy Wilcox lett az új edző: “Elég nyilvánvalóvá vált az elmúlt öt találkozó alatt, hogy ő lesz az új állandó menedzser, hiszen nem csak a játékosokat sikerült összébb rántania, hanem fantasztikus eredményeket is produkált, a megszerezhető tizenöt pontból tizenhármat is megszerzett. Igen körültekintőek voltunk, de tudtuk, hogy még a januári átigazolási időszak előtt kell nekünk egy állandó menedzser, aki akár új játékosokat is tud ajánlani a figyelmünkbe.”

A Scunthorpe ellenfele csütörtökön majd a Bury lesz idegenben a 22. fordulóban. A hazai kiscsapat jelenleg pocsékul teljesít, hiszen csak az utolsó előtti a tabellán, a legutóbbi öt tétmeccséből pedig csak egyet tudott megnyerni.

A Bury sikerét 2.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Scunthorpe United győzelmére pedig 2.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply