Gaitanért még nem jött ajánlat

2013. December 25. Wednesday in Egyéb, Hírek

Nicolas Gaitan

Nicolas Gaitan jól érzi magát a portugál Primeira Ligában jelenleg harmadik Benficánál. A 25 éves középpályás iránt neves európai klubok érdeklődnek, hivatalos ajánlatot a klub azonban még nem kapott.

 

Sőt, Jose Iribarren, Gaitan ügynöke az A Bolának adott interjújában elmondta, a támadó középpályás annyira jól érzi magát Lisszabonban, hogy már a hosszabbításon gondolkodik. Korábban a Manchester United érdeklődéséről lehetett sokat olvasni a nemzetközi sajtóban, Iribarren azonban elárulta, még nem érkezett egyetlen ajánlat sem a hatszoros argentin válogatottért.

“Nagyon sok európai nagycsapat érdeklődött már iránta, ez igaz, de semmilyen információm nincs hivatalos megkeresésről, ajánlatról” – mondta a játékos ügynöke. “Kiváló a kapcsolatom a Benfica elnökével, Luis Filipe Vieirával, akit én nagyon tisztelek, és akár a szerződése meghosszabbításáról is tudnánk tárgyalni, amennyiben ragaszkodna hozzá, ugyanakkor a távozásról is beszélhetnénk. Ajánlat azonban nem jött egyetlen klubtól sem. Nico nagyon jól érzi magát Lisszabonban, a klubnál nagyon jól bánnak vele, szereti az egyesületet, nem okozna számára terhet, ha a jövőben is a Benficát képviselné.”

Gaitán a Boca Juniors csapatától került át Portugáliába még 2010 nyarán, a Benfica közel 8 és fél millió eurót fizetett érte, jelenlegi piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 18 millióra tartja. Érkezése óta alapembernek számít a támadó középpályás, 86 bajnokin eddig 13 gól és 24 gólpassz a mérlege a Benficában.

A Portugál Ligakupa következő fordulójában a Benfica a Nacional otthonában lép pályára. Az előzetesek alapján a vendégek az esélyesebbek, ugyanakkor elképzelhető, hogy inkább az eddig kevesebbet játszott futballisták fognak szerepet kapni, akár mindkét csapatnál.

A Nacional sikerét 5.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Benfica győzelmére pedig 1.61 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply