Wenger a szurkolóknak nyerne

2014. May 15. Thursday in Egyéb, Hírek

Arsene Wenger szerint a szurkolók miatt nagyon fontos, hogy az Arsenal megnyerje az FA-kupát, a londoni együttes kilenc éve szerzett utoljára trófeát.
Arsene Wenger

Az Arsenal kilenc éve nyert utoljára trófeát.

Az Arsenal szombaton a Hull City ellen lép pályára az FA-kupa döntőjében, ás nagy eséllyel zárhatja sikerrel a csalódásokkal teli szezont. Arsene Wenger együttese remekelt ősszel, még a szezon felénél is volt esélye a bajnoki cím megszerzésére, ám erről végül idén is lemaradt. Sőt, még a Bajnokok Ligája-indulásért is komoly harcban volt a hajrában az Evertonnal, ráadásul a BL-ben is kénytelen volt elkönyvelni egy korai búcsút.

Azonban még így is zárhatja sikeresen a szezont az Arsenal, amely kilenc év után ismét trófeát nyerhet. Ehhez szombaton a Hull Cityt kell legyőznie Wenger gárdájának. A francia menedzser a nélkülöző szurkolók miatt is reméli, hogy csapata mindent elkövet majd a győzelemért.

“Nagyon meg akarjuk nyerni az FA-kupát. Az elvárás is hatalmas, de ehhez már hozzá vagyunk szokva. Remek teljesítményt nyújtottunk eddig a kupában, most pedig egy óriási lehetőség kapujában állunk. Egy győzelem nagyon boldoggá tenne minket, elsősorban azért, mert tudjuk, hogy a szurkolók már mennyire várnak rá” – mondta a szombati finálé kapcsán Wenger.

Az Arsenal kupagyőzelmének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.33, a Hull City sikerére 7.00 a szorzó.

A két csapat mindkét bajnokiját az Arsenal nyerte ebben a szezonban, hazai pályán 2-0-ra, idegenben 3-0-ra verte a Hull City-t. A Hull legutóbb 2008-ban tudott nyerni Wenger csapata ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply