Bento biztos Ronaldo felépülésében

2014. May 15. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Kihirdette harmincfős, bő keretét Paulo Bento, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki természetesen beválogatta a Real Madrid sérüléssel bajlódó világklasszisát, Cristiano Ronaldót is.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo hamarosan felépül a sérüléséből.

A 29 éves játékos a szezon során többször bajlódott combsérüléssel, a legutóbbi Celta Vigo elleni bajnokit is ki kellett hagynia, de Bento bízik abban, hogy a brazíliai vébén számíthat legjobbjára.

“Egyelőre csak figyeljük a gyógyulását, és majd meglátjuk, milyen állapotban érkezik meg az összetartásra. Onnantól kezdve csak az lesz a dolgunk, hogy a lehető legtöbbet megtegyük a teljes gyógyulásáért és formába hozásáért” – nyilatkozta Bento.

A Realra a következő tíz napban még két komoly mérkőzés vár: szombaton az Espanyol ellen akár még az ezüstérmet is kiharcolhatja (igaz, ehhez az kellene, hogy az Atlético segítsége is a Barca elleni rangadón), majd 24-én az Atlético elleni Bajnokok Ligája-fináléban is érdekelt.

A szombati bajnokin a Real győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 4.75, míg az Espanyol sikerére 8.00 szorzóval lehet fogadni.

Ami a portugál vb-keretet illeti, meglepetésre bekerült a Porto szélsője, Ricardo Quaresma is, aki 2012-ben szerepelt utoljára a nemzeti csapatban, a Zenitben szereplő Danny azonban még a bő névsorba se fért be.

A portugálok 30-as kerete:

  • Kapusok: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Sevilla), Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting).
  • Védők: Andre Almeida (Benfica), Antunes (Málaga), Bruno Alves (Fenerbahce), Fabio Coentreo (Real Madrid), Joao Pereira (Valencia), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (Inter)
  • Középpályások: Andre Gomes (Benfica), Joao Mario (Vitoria), Joao Moutinho (Monaco), Miguel Veloso (Dinamo Kijev), Raul Meireles (Fenerbahce), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
  • Csatárok: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (Braga), Helder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Ivan Cavaleiro (Benfica), Nani (Manchester United), Rafa (Braga), Ricardo Quaresma (Porto), Varela (Porto), Vieirinha (Wolfsburg).

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply