Volt debreceni vezeti az ETO-t

2014. November 21. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Hétvégén több rangadót is rendeznek az OTP Bank Ligában, köztük a Győri ETO-DVSC meccset, amelyen a hazai kispadon is debreceni kötődésű szakember ül majd.

Kondás Elemér

A Győri ETO a korábbi szakvezető, Horváth Ferenc menesztése óta egy edzői ötös irányításával készül, a stáb vezetője Fórián Zsolt, a DVSC korábbi labdarúgója. A 35 éves edző egyelőre átmeneti megoldásként került a győri kispadra, és eddig nem vallott szégyent, irányításával megnyerte egyetlen meccsét a csapat.

“Húsz évet éltem Debrecenben, labdarúgóként a DVSC utánpótlásában végigjártam a korosztályos csapatokat, és edzőként is sokat dolgoztam ott, így a nyári váltás nem volt könnyű, de nagyon jól érzem magam Győrben, kiváló körülmények között dolgozom. Szerencsés vagyok, mert Magyarország egyik legpatinásabb klubjából kerültem a másik patinás klubba. Talán jelent egy kis plusz motivációt, hogy most a Loki ellen szerepelünk. Nekünk azonban jelenleg csak arra kell törekednünk, hogy a hátralévő három mérkőzésen a lehető legtöbb pontot begyűjtsük, mert nem akarunk leszakadni az élmezőnytől” – mondta Fórián a debreceniek hivatalos honlapjának.

A debreceniek a vártnál gyengébb szezonkezdet után az utóbbi hetekben magukra találtak, legutóbbi öt bajnokijukból négyet megnyertek, csak a Ferencváros tudott pontot szerezni ellenük. A Loki jelenleg a hetedik, három ponttal előzi meg a nyolcadik győrieket.

“Most úgy látom, hogy a Pécs elleni magabiztos győzelem sokat lendített rajtunk, de a helyén kezeljük a dolgokat, mert tudjuk, a Debrecen elleni egy nehezebb mérkőzés lesz. Még nagyobb elszántságra, és még jobb játékra van szükségünk, mint korábban” – tette hozzá Fórián.

Az ETO hazai győzelmére 2.30 az odds, a döntetlenre 3.40, a Loki diadalára 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply