Kulcsfontosságú meccs előtt a pécsiek

2014. November 21. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szombat délután alsóházi rangadót rendeznek Nyíregyházán, a kiesőzóna közeléből menekülő házigazdák a Pécset fogadják.

Generic

Mindkét együttes leváltotta edzőjét az őszi gyengélkedés miatt, Nyíregyházán Csábi Józsefnek, Pécsen Véber Györgynek köszönték meg a munkáját a vezetők. A mecsekaljai együttes azóta sem szerepel fényesen, jelenleg egyetlen pont választja el a már kieső helyen álló Dunaújvárostól. A házigazda nyírségiek sem lehetnek nyugodtak, egyetlen ponttal gyűjtöttek többet a Pécsnél, a 12. helyről várják a hétvégi fordulót.

“A két gárda azonos játékerőt képvisel, nem szeretem ezt használni, de egy ki-ki mérkőzés, vagy úgynevezett hatpontos találkozó lesz a szombati. Annyival lehetnek esélyesebbek a nyírségiek, hogy hazai pályán játszanak. Bár ezt is fura kimondani, ugyanis véleményem szerint, amíg nem tíz-tizenötezer ember buzdítja a csapatát egy meccsen, addig semmiféle ok nincs az ijedtségre. Ezért teljes mértékben háromesélyes a ránk váró bajnoki” – mondta Kulcsár Árpád, a pécsiek átmenetileg kinevezett szakvezetője.

Kulcsár azt is elárulta, hogy 4-4-2-es felállásban küldi pályára együttesét, és legalább egy ponttal szeretne távozni Nyíregyházáról.

A pécsiek dolgát nehezíti, hogy nem mindenki egészséges a keretből. “Gránicz tüdőgyulladást kapott, Beke visszatérő izomsérülésben szenved, Poleksic esete köztudott, Romic pedig fáradásos izomproblémával küzd” – jelentette ki a szakember.

A Nyíregyháza győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.50, a PMFC diadalára 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply