Visszavághat a Pápa a Fradinak

2014. March 29. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint nem lesz könnyű a szombat esti, Lombard FC Pápa elleni bajnoki, de a német szakember bízik abban, hogy csapata megszerzi idei első tavaszi győzelmét az NB I-ben.

Gyömbér Gábor

Mióta kinevezték Thomas Dollt a Ferencváros labdarúgócsapatának élére, azóta egyetlen mérkőzést sem tudott nyerni a zöld-fehér együttes a bajnokságban. A tavaszi szezon első győzelmére hajt tehát a gárda, amely a dobogót célozta meg, de csupán a nyolcadik helyen áll a tabellán 30 ponttal, a harmadik Győrnek 37 pontja van kilenc fordulóval a szezon vége előtt, így fontos lenne a Fradinak, hogy ezúttal három pontot szerezzen. Az ellenfél a Lombard Pápa lesz, amely a tizedik helyen áll a tabellán, és ha esetleg sikerülne nyernie, akkor egy pontra megközelítené a Ferencvárost.

Thomas Doll azonban hallani sem akar erről, noha a német szakember nagyon jól tudja, hogy a hazai pálya ellenére nehéz mérkőzés elé néz a csapat.

“A hazai mérkőzéseink mindig különlegesebbek. Fontos, hogy a bajnokságban már ne hullajtsunk több pontot, főként hazai pályán. Hiszek benne, hogy ezúttal okosabban játszunk és megszerezzük az első tavaszi bajnoki győzelmünket. Ezúttal teljesen más mérkőzésre számítunk, mint amilyen a két csapat Ligakupa-negyeddöntője volt” – utalt Doll arra, hogy a Ligakupában az odavágón a Ferencváros 4-0-ra kiütötte a Lombardot.

Doll szerint a pápaiak a legutóbbitól igencsak eltérő összeállítású együttessel érkeznek a Puskás Ferenc Stadionban. A német szakember hozzátette: leginkább a saját játékukra kell koncentrálniuk, és a lényeg, hogy a játékosai megvalósítsák az általa kért elemeket.

A szombati meccsen a hazai pályán játszó FTC győzelmére 1.36, a döntetlenre 4.20, a Pápa sikerére pedig 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply