Kidőltek a védők az MTK-nál

2014. March 29. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Garami József

Garami József, az MTK vezetőedzője nincs könnyű helyzetben a Győr elleni bajnoki előtt, miután számos játékosa, a védelem nagy része sérült vagy eltiltott, így felforgatott csapatot kell a pályára küldeni.

 

Elege lehet már egymásból a Győrnek és az MTK-nak, de talán a Győrnek jobban az MTK-ból, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntőjében is egymás ellen játszott a két csapat. Az első meccsen az MTK hazai pályán 2-0-ra nyerni tudott, a héten pedig a visszavágón, Győrben a hazaiak nagyon gyorsan ledolgozták a kétgólos hátrányt, ám az első félidő utolsó percében Kanta nagyon fontos gólt lőtt, a végén pedig 3-3-as döntetlennel zárult a találkozó, így 5-3-as összesítéssel az MTK jutott be az elődöntőbe.

A két együttes szombaton este ismét összecsap egymással, szintén Győrben, de ezúttal már a bajnokságban. A címvédő ETO a harmadik helyen áll a tabellán, az MTK pedig menekülne a kiesőzónából, de Garami József együttese egyelőre az utolsóelőtti, 15. pozícióban tanyázik. A kék-fehérek vezetőedzőjének azért is főhet a feje, mert kezd kifogyni a védőkből, hiszen Rodenbücher István eltiltott, Baki Ákos, Fejes András és Poór Patrik pedig sérült, de szintén nem egészséges Csiki Norbert és Bese Barnabás sem.

“Sajnos elég sok problémával küszködünk, és a legnagyobb baj, hogy nem is nagyon látom, mikor tudunk kicsit kiegyenesedni. Azt hiszem, hogy bármelyik csapatot megviselné, ha ilyen kritikus időszakban ennyi játékost kellene nélkülöznie. A mérkőzésen persze ettől függetlenül mindent megteszünk a sikerért, bár tudjuk, hogy nem lesz egyszerű” – mondta Garami József, aki szerint hiba lenne a szerdai kupameccsből kiindulni, hiszen azt egy fontos tényező befolyásolta: kétgólos előnyről indult az MTK, és az ETO taktikájára ez nyilván hatással volt.

A szombati meccsen a Győr győzelmére 1.45, a döntetlenre 3.80, az MTK sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply