Az NB I csúcsrangadója következik

2014. March 29. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Jose Gomes

A tizenhárom mérkőzés óta veretlen Debrecen az üldöző Videotonhoz látogat, amely egy hatmeccses nyeretlenségi szériát zárt le a legutóbbi fordulóban a magyar labdarúgó-bajnokságban.

 

Sok szakértő úgy gondolja, hogy a hétvégén eldőlhet a magyar bajnoki cím sorsa, amikor a listavezető Debrecen a tabella második helyén álló Videotonhoz látogat. A Loki kilenc fordulóval a vége előtt 45 ponttal vezeti a tabellát a 38 pontos Vidi előtt, így ha a vendégeknek sikerülne nyerni Székesfehérváron is, akkor gyakorlatilag valóban eldöntenék a bajnoki cím sorsát, ám ha José Gomes együttese győzne, akkor négy pontra feljönne, és ismét nyílttá tenné a bajnokságot.

Nem lesz azonban ez egyszerű, hiszen a listavezető már tizenhárom mérkőzés óta veretlen (nyolc győzelem és öt döntetlen), a Videoton pedig egy hatmeccses nyeretlen szériát zárt le akkor, amikor legyőzte legutóbb az MTK-t, azt megelőzően négy döntetlent és két vereséget produkált, ráadásul fontos rangadókon kapott ki hazai pályán a Ferencváros és a Győr ellen.

Juhász Roland, a Videoton válogatott védője szerint a Debrecen nem fog feltétlenül a győzelemre játszani, hiszen már egy döntetlen is elég neki ahhoz, hogy megtartsa jelentős előnyét a tabella élén. “Sorsdöntő mérkőzésnek ígérkezik a bajnoki cím szempontjából a Loki elleni hazai meccs vasárnap.

Nagyon remélem, hogy az MTK otthonában aratott győzelmünk átbillentette a csapatot egy szerencsétlen és nem túl eredményes időszakon” – mondta Juhász. Hozzátette, hogy nagyon jól ismeri egymást a két együttes, és az elmúlt négy forduló alatt már volt alkalmuk azt is megfigyelni, hogy ki milyen formában van tavasszal. “Hazai pályán, a közönségünk előtt a saját játékunkat kell játszanunk, ugyanakkor türelmesnek is kell lennünk” – fogalmazott Juhász.

A Videoton győzelmére 2.20, a döntetlenre 3.40, a Debrecen sikerére pedig 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply