Visszavághat a Loki a Békéscsabának

2014. November 11. Tuesday in Egyéb, Hírek

Kondás Elemér
A válogatott játékosait nélkülöző Debrecen labdarúgócsapata visszavághat a Békéscsabának a Ligakupa második fordulójában hazai pályán elszenvedett 3-2-es vereségért.

 

A válogatott Európa-bajnoki selejtezőbeli szereplése miatt a hétvégén szünet lesz az NB I-es bajnokságban, folytatódnak azonban a Ligakupa küzdelmei. A DVSC-TEVA szerdán a B-csoport élén álló Békéscsabához látogat.

A DVSC a 14. forduló után, az NB I 7. helyén áll 22 megszerzett ponttal, mérlegük hat győzelem, négy döntetlen és négy vereség. A Ligakupa B csoportjában négy fordulót játszottak le és az eddigi két győzelemmel, valamint egy döntetlennel és egy vereséggel a második helyen áll a Loki, a Békéscsaba pedig három győzelemmel vezet. A sorozat második fordulójában Debrecenben csapott össze a két csapat, akkor a másodosztályú Békéscsaba győzött 3-2-re, így van miért visszavágnia a DVSC-nek.

A két csapat 2002 óta összesen 13 alkalommal találkozott egymással a két csapat, a tíz Loki-győzelem mellet kétszer döntetlen lett az eredmény, egyszer pedig a csabaiak nyertek. A Békéscsaba az NB II-ben remekül teljesít, utolsó hét meccsét megnyerte, ezzel a harmadik helyen áll, ugyannyi pontja van, mint a második, feljutó helyen álló Vasasnak.

A békésieknél Thomas-Michel Prasler sérült, Lőrinczy Attila pedig az U-20-as válogatottban való szereplése miatt nem játszhat szerdán este. A Debrecennél Igor Morozov, Varga József, Balogh Norbert és Bereczki Dániel a különböző válogatottaknál szerepel majd, míg Ferenczi János még mindig eltiltását tölti, éppen a Békéscsaba ellen állították ki, és kapott hárommérkőzéses eltiltást.

A szerda esti találkozón a hazai pályán játszó Békéscsaba győzelmére 4.75 az odds, a döntetlenre 4.00, a Debrecen sikerére pedig 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply