Szlovénia ellen javíthat az U19

2014. November 11. Tuesday in Egyéb, Hírek

Pisont István
A magyar U19-es válogatott döntetlennel kezdte meg szereplését a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnoki selejtező tornán. Szerdán Szlovániával mérkőzik a csapat.

 

Az előzetes esélylatolgatások során az Eb-selejtező minitornán a magyar válogatottra váró három ellenfél közül az azerik válogatott tűnt a leginkább verhető riválisnak, ezért Pisont István együttese győzelemmel szerette volna megkezdeni szereplését a viadalon. Az első félidőben úgy tűnt, nem lehet gond a találkozó végén, Polgár Kristóf a 27. percben megszerezte a vezetést a magyar válogatottnak, az azeriek pedig a hazai 16-os közelében sem jártak.

Hasonló volt a felállás a második félidőben is, de hiába birtokolta többet a labdát a magyar csapat, a második gólt nem tudta megszerezni. Az azeriek ezzel szemben helyzet nélkül lőttek egy gólt, a 84. percben egy távoli szabadrúgásból először jegyezhettek kapura tartó lövést, Ivancsics Alex, a magyarok kapusa pedig nagyot hibázott, mellényúlt a lassan érkező labdának.

A csoport másik meccsén a szlovákok úgy nyertek 2-1-re Szlovénia ellen, hogy a 11. perctől kezdve emberhátrányban játszottak.

Szerdán, Tatabányán Szlovénia lesz a magyar válogatott ellenfele, a találkozó előtt Pisont István elmondta: egy győzelem esetén a csapat jóvá tudná tenni az első fordulóbeli botlást.

“Bosszantó, hogy egy megnyertnek látszó mérkőzésen vesztettünk pontokat. A legnagyobb gond az volt, hogy a támadásainkban nem volt átütőerő, nem tudtuk megbontani az ellenfél védelmét. Ebben javulást várok a folytatásban” – jelentette ki a szövetségi edző.

A magyar válogatott győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.60, a szlovén diadalra 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply