Erős magyar válogatottra számítanak a finnek

2014. November 11. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Teemu Pukki
A finn válogatott a pontszerzés reményében érkezik Budapestre, a két csapat pénteki Eb-selejtezőjére, de Mixu Paatelainen szövetségi kapitány óvatos az esélyeket illetően.

 

A finnek a magyar válogatotthoz hasonlóan négy pontot gyűjtöttek az eddigi három forduló alatt, hozzánk hasonlóan legyőzték Feröert, ezen kívül van egy döntetlenjük a görögök ellen, és egy Romániától elszenvedett vereségük. Ez utóbbi vereség különösen fájó a finn kapitány számára, mert csapata jobban játszott ellenfelénél, de a helyzetek kihasználásában alulmaradt ellenfelével szemben, és a második félidőben kapott két góllal kikapott Helsinkiben

A magyar és a finn válogatott idén már találkozott egyszer Magyarországon, márciusban, még Pintér Attila irányítása mellett a házigazda 2-1-re kikapott Győrben. Azon a meccsen a magyarok szereztek vezetést, de a második félidőben a finnek megérdemelten tudtak fordítani.

“Nagyon jó egyéni képességű focistái vannak Magyarországnak: erősek, technikásak, egy szóval jó játékosok. Közben edzőváltáson esett át a válogatott, ami egy új éra kezdetét, új taktikát jelent. Természetesen tanulmányoztuk, hogy ezek az újítások miként jelentek meg a románok és a feröeriek elleni meccseken. A magyarok fizikálisan sokkal erősebbek nálunk, ezért is kell másképp hozzáállnunk ehhez az Eb-selejtezőhöz, mint a márciusi meccshez” – jelentette ki a finnek kapitánya az Origónak adott interjújában, és azt is elárulta, hogy alighanem jobban jártak volna, ha nem váltja le korábbi szövetségi kapitányát a magyar válogatott.

A magyar válogatott pénteki győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.20, a finnek diadalára 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply