Sérülések nehezítik az északírek dolgát

2014. November 11. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Aaron Hughes
Az északír válogatott nagy meglepetésre három forduló után hibátlan teljesítménnyel vezeti Eb-selejtező csoportját.

 

Már az váratlan eredmény volt, hogy az északírek elvitték mindhárom pontot Budapestről, az Eb-selejtező sorozat nyitó mérkőzésén, de az még inkább meglepő, hogy a jó kezdés okozta lendület kitartott az októberi meccseken is. A britek előbb Feröert győzték le hazai pályán, majd elvitték mindhárom pontot Görögországból is.

A megszerzett kilenc ponttal vezeti a csoportot a válogatott, de pénteken talán a sorozat legnehezebb mérkőzése vár Michael O’Neill együttesére, ugyanis Bukarestben, a hétpontos románok ellen lép pályára a csapat.

Az északírek dolgát nehezíti, hogy a Derbyben játszó Jamie Ward és a Liverpoolban futballozó Ryan McLaughlin is sérültet jelentett, mindketten kihagyják a bukaresti kirándulást. Nem teljesen egészséges a southamptoni Steven Davies és a Fulham-védő Aaron Hughes sem, de ők együtt készülnek a többiekkel, így elképzelhető, hogy ott lehetnek a pályán pénteken.

O’Neill két új játékost hívott be a keretbe, Matthew Lund (Rochdale) és Carl Winchester (Oldham) személyében, hogy pótolja a kieső kulcsembereket.

A román válogatott győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 3.60, az északírek diadalára 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply