Visszatérhet Messi és Neymar a döntőben

2015. December 20. Sunday in Egyéb, Hírek

Lionel Messi
A Barcelona két klasszisa nélkül is simán jutott döntőbe a klub VB-n, a hírek szerint Neymar és Messi is kész a visszatérésre, és akár már a döntőben is pályára léphet.

A Barcelona nagyon simán, 3-0-ra verte a Japánban zajló klub-vb-n a kínai Guangzhou Evergrande együttesét, ezzel a River Plate után másodikként jutott fináléba. A katalánok úgy nyertek nagyon simán, hogy a kínaiak elleni találkozón nem szerepelhetett a négyszeres aranylabdás Lionel Messi és az idény eddigi legeredményesebb játékosa, Neymar sem. Mindketten elutaztak a japán tornára, ám a Guangzhou Evergrande ellen végül nem vállalták a játékot.

Messi vesegörcs miatt nem szerepelhetett, míg Neymar kisebb izomsérüléssel bajlódik. A csütörtöki kihagyott elődöntő után az argentin a pénteki edzést is kihagyta, ennek ellenére bizakodóan nyilatkozott, míg a brazil labdarúgó pénteken már edzett, így várhatóan ő szerepet kap a fináléban. Azonban a két támadó hiánya sem okozott nagy gondot, Luis Suarez ugyanis egymaga magára vállalta a gólszerzés terhét, mesterhármasával került döntőbe a Barcelona.

A klub-vb jelenlegi lebonyolítási formájának bevezetése óta csak európai és dél-amerikai gárda diadalmaskodott, ez a tendencia biztosan nem szakad meg idén sem, korábban háromszor nyert dél-amerikai, hétszer pedig európai gárda.

A Barcelona 2009 és 2011 után harmadszor nyerheti meg az interkontinentális kupát, míg a River Plate másodszor szerezheti meg a trófeát, korábban 1986-ban győzött.

A Barcelona vasárnapi sikerére a szorzó 1.18, a döntetlenre 6.50, a River Plate győzelmére 15.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply