Nem tartja favoritnak csapatát Mancini

2015. December 20. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Vezeti az Inter a Serie A tabelláját, de a milánóiak vezetőedzője nem várja elbizakodottan a Lazio elleni ütközetet.

Az olasz labdarúgó-bajnokság közeledik a téli szünethez, a hétvégi forduló után két és fél hétig nem játszanak tétmérkőzést az olasz csapatok. Az már biztos, hogy az Inter az élen telel, Roberto Mancini alakulata ugyanis négy ponttal vezet a második Fiorentina előtt, vagyis a hétvégén akár jelentősre is növelheti a differenciát.

Ehhez azonban a Lazio ellen kellene nyerni hazai pályán. A két csapat formája szerint erre van komolyabb esély, elvégre az Inter legutóbbi 11 tétmeccséből csak egyet vesztett el, míg a Lazio az Olasz Kupában aratott sikere előtt négy meccsen nem tudott nyerni.

Roberto Mancini szerint a két csapat tabellán elfoglalt helye nem ad reális képet a két csapat közötti különbségről, a szakember nagy csatára számít a fővárosiak ellen.

“A Lazio rengeteg kiváló játékosból áll, mint például Felipe Anderson. Igyekszünk a kezdetektől agresszívan fellépni, tökéletes játékot kell produkálnunk, hogy legyőzzük a Laziót” – vélekedett Mancini, aki nem sorolja csapatát a favoritok közé. “Szerintem a Juventus, a Napoli és a Fiorentina a legesélyesebb, de meglátjuk, hogy mi fog történni.”

A hétvégi forduló előtt az Inter mesterét arról is kérdezték, hogy a klub tervez-e igazolni januárban, de Mancini határozottan kijelentette, hogy nincs szüksége új játékosra, és a jelenlegi keretből sem akar elengedni a szezon közben senkit.

Az Inter sikerére a szorzó 1.72, a döntetlenre 3.60, a Lazio győzelmére 5.25.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply