Niang sorsára juthat Suso

2015. December 20. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Suso
A Milan kölcsönbe adná a spanyol szélsőt, aki elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt és a hírek szerint a spanyol a Genoában tölti a tavaszi idényt.

A Milan a nyáron megerősítette keretét, bár ez egyelőre csak nyomokban vehető észre az eredményeken és a mutatott játékon. A milánóiak keretében több a klasszis támadó, a nyáron érkezett csatártrió miatt a régi játékosoknak jóval nehezebb bizonyítási lehetőséghez jutni.

Susót a Milan tavaly szezon közben igazolta a Liverpoolból, abban a reményben, hogy a fiatal játékos képes lesz lendíteni az akkor még Filippo Inzaghi által irányított alakulaton. Azonban Suso sem váltotta meg a világot, a szélső az elmúlt egy évben összesen nyolc mérkőzésen lépett pályára, egy gólpasszt osztott ki, viszont már van egy piros lapja is olaszországi karrierjében.

A hírek szerint Suso maga kérte a Milan vezetőit, hogy a több játéklehetőség érdekében adják kölcsön, és a klub hajlik is erre a megoldásra. A piros-feketék remek viszonyt ápolnak egy másik észak-olasz gárdával, a Genoához több játékost is elengedett már a Milan, hogy formába lendüljön.

Tavaly éppen a jelenleg remekelő Mbaye Niang töltött fél évet a genovaiakkal, a francia csatár lendületbe jött, idén pedig már öt gólnál jár nyolc meccsen. Niang elismeréssel beszélt a kölcsönben töltött időszakról, amely nagyot lendített a karrierjén.

Suso azonban januárig még bizonyíthat a Milanban is, amely vasárnap a hetedik helyezettként a 18. Frosinone otthonában lép pályára: a hazai győzelemre a szorzó 5.50, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 1.66.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply