A Videoton sorozatára vadászik a Pécs

2014. October 4. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nagyon fogadkozik a Pécs együttese. A bajnokságot gyengébben kezdő futballcsapat az elmúlt három fordulóban veretlen maradt, kétszer is nyert, és nagy lehetőség előtt áll, hiszen megszakíthatja a Videoton százszázalékos sorozatát.

Generic

A Véber György edzette csapat az első hat fordulóban nem tudott nyerni, ezek után váratlan szériába kezdett. Az első győzelmét a bajnok címvédő Debrecen otthonában aratta (2-0), aztán 1-1-es döntetlent játszott a még veretlen Paks ellen, legutóbb pedig Kispesten verte 2-1-re a Honvédot.

A Videoton teljesítménye szenzációs, a fehérváriak nemcsak megnyerték az eddigi kilenc mérkőzésüket, de 25 rúgott gól mellett mindössze hármat kaptak, azaz toronymagas esélyesnek számítanak a szombati összecsapáson is.

“Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk egy jól szervezett csapat, amely bárkire veszélyes lehet. Számomra nem teher, hanem plusz motiváció az, hogy eddig százszázalékosak vagyunk a bajnokságban. Az a célunk, hogy minél tovább tartson ez a remek széria” – nyilatkozta a vendégek válogatott játékosa, Gyurcsó Ádám.

A pécsiek edzője, Véber György azt mondta, előbb utóbb a Videoton is pontot, pontokat fog veszíteni, a sorozatok azért vannak, hogy megszakadjanak.

“Éles mérkőzést fogunk vívni, kizárt, hogy beálljunk védekezni, mert ezt a Videotont csak futballal lehet megállítani. Az eddigi tapasztalatok szerint az ellenünk játszani akaró együttesek ellen mi is jobban teljesítünk, sok esetben pedig még nyerni is könnyebb ilyenkor” – nyilatkozta

A Pécs hazai győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.00, míg a Videoton idegenbeli sikerére 1.50 szorzóval lehet fogadni.

A két együttes eddig 70 mérkőzést vívott egymással az élvonalban, a fehérváriak mérlege a jobb, 31 győzelem és 19 döntetlen mellett 20 alkalommal kaptak ki. A pécsiek mérlege viszont jobb hazai pályán, az eddigi 35 találkozóból 15-ször nyertek, 10-10 alkalommal pedig döntetlen vagy vendégsiker született.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply