Vardy: Senkitől nem kell tartanunk

2016. June 20. Monday in Hírek, UEFA EURO-2016

Jamie Vardy
Anglia támadója, Jamie Vardy szerint egyetlen ellenféltől sem kell tartaniuk, mert ha úgy állnak hozzá egy mérkőzéshez, hogy meg tudják nyerni, akkor az a siker jönni is fog.

Ha valaki, akkor ezt a Leicester City támadója jól tudja. A 29 éves gólvágó 24 találatot szerzett az angol bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásában, ráadásul az első helyen zárt együttesével, óriási meglepetést okozva ezzel a szigetországban. Vardy a válogatottban is letette a névjegyét, a selejtezők során is bizonyított, és már az Európa-bajnokságon is van gólja: Wales ellen csereként beállva volt eredményes.

Az angolok jelenleg vezetik csoportjukat, de mivel még csak négy pontjuk van, koránt sem biztos, hogy az első helyen fognak zárni a kvartettben. Ehhez még biztosan le kell győzniük az előző körben fontos győzelmet arató szlovákokat. Fejben a “háromoroszlánosok” viszont kicsit már előrébb tartanak, mert minden bizonnyal az egyenes kieséses szakaszban érdekeltek lesznek.

“Nincs okunk arra, hogy bárkitől is féljünk” – mondta Vardy. “Csak olyan felfogással kell kimenni mindenki ellen, hogy ezt be fogjuk húzni. Mindenki verhető, ez ilyen egyszerű. Erre a felfogásra van szükségünk, és ezt a játékunkba is be kell táplálni. Tudjuk, hogy sok potenciál van a mi keretünkben. Ha úgy mész ki egy tornára, hogy nincs esélyed, nem is fogsz elérni semmit.”

Vardytól azt is megkérdezték, mi lenne számára nagyobb meglepetés: a Leicesterrel szerzett bajnoki címe, vagy egy Eb-arany Angliával. A fürge támadó csak azt válaszolta, amennyiben összejön a siker, ismét tegyék fel neki ezt a kérdést.

Szlovákia győzelmére a szorzó 5.50, míg a döntetlenre 3.30, Anglia sikerére pedig 1.85.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply