Az oroszok a szupersztároktól tartanak

2016. June 20. Monday in Hírek, UEFA EURO-2016

Leonid Slutsky
Leonid Szlucki, Oroszország szövetségi kapitánya szerint lehetetlen szoros emberfogásban tartani az olyan kiváló futballistákat, mint Gareth Bale és Aaron Ramsey.

Egyszerű a képlet az oroszok számára, hiszen ahhoz, hogy továbbjussanak az Európa-bajnokság csoportköréből, mindhárom pontot be kell gyűjteniük Wales ellen a B jelű kvartett utolsó fordulójában. Szlucki legényeinek eddig még csak egy pontot sikerült szerezniük, az éllovas angolok ellen a 92. percben egyenlítettek, a szlovákoktól azonban kikaptak a következő körben.

Wales ellen tehát kötelező a három pont megszerzése, az ellenfélnél azonban két igazán nagynevű futballista is kergeti a labdát: Bale a Real Madrid, Ramsey pedig az Arsenal egyik legértékesebb labdarúgója. Szlucki tudja, hogy remek játékosok alkotják a “sárkányok” keretét, közülük is kiemelte a már említett támadót és középpályást.

“Szerintem nehéz egy olyan szupersztár labdarúgóra embert állítani, mint Bale” – magyarázta az orosz kapitány. “Ő egy olyan típusú labdarúgó, aki gyakran változtatja a helyét, több pozícióban is feltűnik. Igyekszünk hatástalanítani őt, de zónázni készülünk. Walesnek azonban két sztárja is van, Bale mellett Ramsey-t is kiemelném. A válogatottjuk támadójátéka sok függ az ő képességeiktől, és főleg kontrákban nagyon erősek.”

Az oroszok nem panaszkodnak annak ellenére, hogy csak egy pontot gyűjtöttek, hiszen nem focizták le őket a pályáról, szoros csatára késztették ellenfeleiket. Éppen ezért bizakodik Szlucki is a továbbjutásban, és hozzátette, ugyanúgy készülnek a walesiek elleni, sorsdöntő összecsapásra is, mint az angolok és a szlovákok ellenire.

Oroszország győzelmére a szorzó 2.80, míg a döntetlenre 3.10, Wales sikerére pedig 2.87.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply