Bale-ék bánatukat hamburgerbe fojtották

2016. June 20. Monday in Hírek, UEFA EURO-2016

Gareth Bale
Wales nehezen viselte az Anglia elleni 2-1-es vereséget, Gareth Bale pedig elárulta, gyorséttermi menüt kellett ennie ahhoz, hogy jobban érezze magát.

A “sárkányok” egy hősies győzelemmel kezdtek az Európa-bajokságon, Szlovákiát 2-1 arányban sikerült két vállra fektetniük. Ezt azonban a rivális angolok elleni kudarc követte, ami azért is fájt annyira Bale-éknek, mert Daniel Sturridge a hajrában tudott eredményes lenni közvetlen közelről.

“A mérkőzés után nagyon csalódottak voltunk, főleg azért, ahogy kikaptunk” – mondta a Real Madrid sztárja. “Közvetlen a lefújás után hihetetlenül fájt a vereség. Egy nappal később úgy döntöttünk, kimozdul a csapat, elmegyünk együtt ebédelni. Fontos volt, hogy elhagyjuk a hotelt, és finom menüt is ettünk. Úgy tűnik, a hamburger és a sült krumpli segített. Változtatnunk kellett, és ez be is jött, mindenkinek jobb kedve lett. A desszert is finom volt, én nutellás palacsintát választottam. Nem tudom, mit fogok enni, ha nyerünk az oroszok ellen, de valami finomat.”

Bale-ék helyzete még így sem rossz csoportjukban, hiszen a második helyen állnak három ponttal, az utolsó fordulóban pedig majd Oroszországgal játszanak. A hétfői összecsapás esélyese Wales, hiszen a kelet-európaiaknak még csak egy pontjuk van, igaz egy siker esetén ők is továbbjutnának valószínűleg.

A két válogatott egyébként nincs jó formában, hiszen legutóbbi öt meccsükből a walesiek csak egyet tudtak megnyerni, míg az oroszok még annyit sem. Sok minden függ az angol-szlovák párharc kimenetelétől is, csak annyi biztos, hogy izgalmas utolsó fordulóra van kilátás a B-csoportban.

Oroszország győzelmére a szorzó 2.75, míg a döntetlenre 3.20, Wales sikerére pedig 2.90.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply