Pihenőt kaphat Buffon

2016. June 20. Monday in Hírek, UEFA EURO-2016

Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon, Olaszország csapatkapitánya megfázott, így minden bizonnyal nem fog játszani Írország ellen az Európa-bajnokságon.

A rutinos hálóőr eddig mindkét találkozót végigjátszotta, magabiztos teljesítményt nyújtva. Mivel az olaszok Belgiumot és Svédországot is legyőzték, magabiztosan vezetik az E kvartettet, sőt már az első helyük sincs veszélyben. Az utolsó fordulóban Írországgal mérik össze tudásukat, és valószínű, hogy Antonio Conte szövetségi kapitány több olyan labdarúgójának is lehetőséget fog adni a bizonyításra, akik eddig nem léptek pályára.

Buffon szinte biztos, hogy pihenőt fog kapni, mert megfázott, míg a középpályás Antonio Candreva kisebb sérülést szedett össze a svédek elleni találkozón. A Lazio sztárja fontos láncszeme Conte együttesének, és bár a sérülése nem súlyos, külön edzett a társaitól.

A svédek ellen Olaszország csak a hajrában tudta kiharcolni a győzelmet, a mindent eldöntő gólt Éder Martins szerezte a 88. minutumban. Az Inter támadója Simone Zazától kapott egy labdát, aki minden bizonnyal Írország ellen kezdeni fog, és olasz lapok szerint Lorenzo Insigne játékára is jó esély van.

Az írek kifejezetten jól kezdtek az Eb-n, jó játékkal szereztek egy pontot a szintén remek napot kifogó svédek ellen. Szombaton azonban érthetetlen taktikával futottak ki a gyepre, az olaszok ellen pedig vereséget szenvedő belgák 3-0-ra nyerni is tudtak ellenük. A brit sajtó szerint Martin O’Neill szövetségi kapitány túlságosan is konzervatív felfogásban játszatta együttesét, ez azonban feküdt a technikás belga labdarúgókkal szemben.

Olaszország győzelmére a szorzó 2.45, míg a döntetlenre 3.30, Írország sikerére pedig 3.20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply