Van Persie nyugalomra int

2014. June 17. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Robin van Persie
A spanyolok ellen elért 5-1-es győzelem után a holland válogatott a világbajnokság egyik nagy esélyesévé lépett elő, de Robin van Persie szerint a játákosoknak nem szabad elhinniük ezt.

 

A torna eddigi egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy Hollandia simán átgázolt a címvédő spanyolokon. Az 5-1-es győzelmet követően Hollandiában egy újabb vébédöntőt vizionálnak, és az első forduló után akár az sem lenne gond, ha megismétlődne a négy évvel ezelőtti spanyol-holland finálé.

A két gólt szerző Van Persie ugyanakkor óvatosságra inti a társakat, és a nyilvánosságot is felhasználva szólított fel mindenkit, hogy ne bízza el magát a folytatásra.

“A világbajnokság alig kezdődött meg, és bár elértünk egy szép eredményt, nagyon hosszú az út a végső győzelemig. Ez az ötödik nagy válogatott tornám, így már jól tudom, hogy működik egy világbajnokság: az eufória olyan könnyen elmúlhat, amilyen könnyen jött” – fogalmazott a támadó.

Van Persie hozzátette: most már nagyok az elvárások a csapattal szemben, pedig a torna előtt senki sem várt vb-döntőt az Oranjétól.

“Senki sem hitt benne, hogy jók leszünk. Ez most megváltozott, de nem szabad elhinnünk, hogy esélyessé léptünk elő, ugyanolyan odaadással kell játszanunk, mint az első meccsen” – így a Manchester United gólzsákja.

A következő meccsen Ausztrália lesz Hollandia ellenfele. Az Oranje győzelmére 1.22 az odds, a döntetlenre 7.00, az ausztrálok sikerére 15.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply