Balotelli: Féljenek a riválisok!

2014. June 17. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Mario Balotelli
Az angolok legyőzése után az olasz válogatott játékosai duzzadnak az önbizalomtól, Mario Balotelli félelmetes squadra azzurráról beszélt.

 

Az olaszok fegyelmezett, taktikus játékuknak köszönhetik, hogy sikerült legyőzniük 2-1-re az angolokat, noha a britek alakítottak ki több lehetőséget a mérkőzésen. A találkozó győztes gólját szerző Mario Balotelli szerint az olaszok bárkit képesek legyőzni a mezőnyben, így minden riválisnak van félnivalója az együttestől.

“Még sosem szerepeltem világbajnokságon, egészen fantasztikus érzés! Az első gólomat a leendő feleségemnek és otthoni barátaimnak szeretném ajánlani. Az angolok jól játszottak ellenünk, és az időjárás is megnehezítette a dolgunkat, de a legfontosabb, hogy nyertünk. Az olasz válogatottnak nincs oka senkitől sem félni, inkább a riválisoknak kell félni Olaszországtól!” – jelentette ki Balotelli.

A támadó hozzátette, most már minden csapattársa a Costa Rica elleni meccsre koncentrál, az angolok legyőzése már nem téma az együttesben.

Az olaszok első fordulóban aratott győzelme annak fényében meglepetés, hogy Cesare Prandelli idén egyetlen meccsét sem nyerte meg, legutóbb Luxemburggal döntetlenezett, így kimondottan gyenge formában érkezett meg a vb-re, de mint kiderült, csak “altatás” volt a visszafogottabb teljesítmény.

Arra, hogy Costa Rica ellen is nyer a csapat, 1.55 az odds, a döntetlenre 4.20, míg az Uruguayt legyőző közép-amerikaiak sikerére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply